Τήνος

Καλώς ήρθατε στο χειροποίητο νησί μας..

Η Τήνος είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα νησιά των Κυκλάδων. Οι περισσότεροι επισκέπτες της εξαντλούν την επίσκεψή τους στα λίγα μέτρα που χωρίζουν το λιμάνι από τη διάσημη Παναγία της Τήνου. Όμως η Τήνος δεν είναι μόνο αυτό. Η Τήνος είναι το ίδιο όμορφη με τις υπόλοιπες Κυκλάδες με ένα χαρακτήρα αληθινά παραδοσιακό. Η αληθινή Τήνος βρίσκεται σε ολόκληρη την ενδοχώρα και σας καλεί να ανακαλύψετε τις ομορφιές, τον πολιτισμό της και τον νεανικό της χαρακτήρα!

Τα 41 διάσπαρτα χωριά του νησιού σας περιμένουν να ανακαλύψετε τις καλά κρυμμένες ομορφιές τους. Το μυστικό τους είναι ότι πρέπει να περπατήσετε μέσα στα σοκάκια τους ώστε να νιώσετε την αύρα τους, να μυρίσετε τα αρώματά τους και να μαγευτείτε από τα κάλλη τους.

Πολλές παραλίες για κάθε γούστο. Ήσυχες για χαλάρωση και ηρεμία, και κοσμοπολίτικες για ολοήμερη διασκέδαση με δυνατή μουσική από τα beach bar, καλοκαιρινά cocktail και παιχνίδια στα καταγάλανα νερά.

Για τους λάτρεις του αθλητισμού και της δράσης, προσφέρει υπηρεσίες καταδύσεων και μαθημάτων surf. Χαρτογραφημένα μονοπάτια για πεζοπορία σε ονειρεμένα τοπία. Και για τους πιο τολμηρούς, αναρρίχηση στο βουνό Εξώμβουργο, και Boulder στα βράχια της Βωλάξ και της Λιβάδας.

Για την νυχτερινή σας διασκέδαση, ξεκινήστε με καλό φαγητό, ντόπιο κρασί και ρακί στα πολλά παραδοσιακά ταβερνάκια της Χώρας. Συνεχίζοντας, απολαύστε τον καφέ της αρεσκείας σας σε καφετέριες για κάθε γούστο. Τέλος, απολαμβάνοντας το ποτό της αρεσκείας σας,  θα ανακαλύψετε την διασκέδαση στα bar και club του νησιού, με μουσική και χορό μέχρι το πρωί.

Για οποιαδήποτε εκδήλωση που θα πραγματοποιείται κατά την διάρκεια της παραμονής σας στο νησί μας, το προσωπικό του Porto Vidali Studios θα σας ενημερώσει εγκαίρως.


WordPress主题
WordPress Themes ThemeForest